Përvoja e përdorimit EffectEro

Përvoja e përdorimit të produktit nga Alex nga Velesi

Përvoja e përdorimit të EffectEro nga Alex nga Velesi

Mirëmëngjes, emri im është Alex, unë jetoj në Velez, Maqedoni. Unë do të doja të ndaja historinë time paksa delikate në lidhje me përvojën e përdorimit të kapsollave EffectEro. Dhe gjithashtu bëni rishikimin tuaj të sinqertë mbi përdorimin e kapsollave dhe ju tregoni se si t'i përdorni ato në mënyrë që efekti i tyre të jetë sa më i fortë që të jetë e mundur.

Historia Ime

Në moshën 47 vjeç, pësova një dëmtim të bishtit kur rashë në një shkallë. Lëndimi nuk ishte aq i rëndë, por unë duhej të kaloja ca kohë në spital. Pas kësaj, hasa një problem. Duket se pas dëmtimit kam pasur një ndërlikim dhe filloi impotenca. Ky është një problem i madh dhe i frikëson pothuajse të gjithë. Unë nuk jam përjashtim në këtë situatë. Por venerologu im mund të më qetësojë. Ai këshilloi një ilaç që mund të ndihmonte në shërimin e sëmundjes sime. Këto dolën se ishin kapsolla EffectEro. Vendosa të provoj dhe të shoh efektin e këtij ilaçi. Siç doli, nuk kërkohej trajtim i mëtejshëm. Droga u tregua maksimalisht dhe më ndihmoi.

Zbatimi i kapsollave

Pasi bleva kapsolla EffectEro, fillova të më përshkruaj një kurs trajtimi. Unë prisja që gjithçka të mos shfaqej menjëherë dhe do të duhej të prisja për ca kohë. Doli që duhet të prisja 20-30 minuta. Efekti, të thuash, ishte në fytyrë. Kjo më bëri shumë të lumtur, sepse mendova se asgjë tjetër nuk mund të kthehej dhe ky problem është me mua përgjithmonë. Një këshillë e shkëlqyeshme për kthimin e fuqisë normale do të ishte të bënit ushtrime të veçanta. Përdor muskujt pubokokcygeal, të cilët ndihmojnë në mbajtjen e ereksionit. Unë gjithashtu këshilloj, pavarësisht nga efekti i menjëhershëm i kapsollave, t'i përdorni ato megjithatë për një kurs të paktën një muaj. Kjo është mënyra e vetme për të qenë 100% i sigurt se efekti do të rregullohet dhe sëmundja nuk do të kthehet më.

Përfundimi i kursit të marrjes së ilaçit

Foto e kapsollave EffectEro, përvoja e përdorimit të produktit

Pas përfundimit të tërë kursit, nuk kisha ide se isha impotente. Nuk më duheshin më kapsulat EffectEro. Aktiviteti im është rikthyer. Nëse ata më pyesin nëse do ta rekomandoja këtë ilaç, unë do të them po me besim. Ai më ndihmoi dhe, me sa di unë, ndihmoi shumë më tepër njerëz. Prandaj, nuk ka asnjë arsye për të dyshuar në efektivitetin e saj. Gjithashtu tani e marr për profilaksi një herë në vit. Dhe të them të drejtën, cilësia e seksit tim është përmirësuar. Nga pamja, nuk mund të thuash që unë jam 50 vjeç tani.